iPad defect? iPad scherm kapot?

Wij repareren / adviseren u graag over uw beste reparatie
iPad defect? iPad scherm kapot?

Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

Wij zijn gedreven door service.
Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

iPhone waterschade


Uw iPhone is niet bestand tegen vloeistoffen. Op het moment dat uw iPhone in aanraking komt met water, koffie of een andere vloeistof kan dit nare problemen veroorzaken.

Bij iPhone Repair Service hebben inmiddels vele varianten van waterschade onder ogen gehad. Dit varieerde van een glas cola die over de iPhone heengaat, bellen met de iPhone tijdens een regenbui tot en met de iPhone die is gewassen met de kleding in de wasmachine op 60 graden.

De iPhone heeft waterschade-indicators, deze indicators geven aan of het apparaat in contact is gekomen met water of een andere vloeistof die water bevat. Klik hier om te controleren of je toestel waterschade heeft .

Waterschade wordt nooit door de garantie gedekt, aanschaf van een nieuwe iPhone zou de enige oplossing zijn. Echter onze ervaring leert dat 70% van de defecte iPhones met waterschade te repareren is. Heeft uw toestel waterschade opgelopen en wilt u dit oplossen, volg dan onderstaande stappenplan:

Stap 1


Als je iPhone met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en niet meer aan! Stond je iPhone al uit, dan niet meer aanzetten.
De meeste mensen kunnen de verleiding niet weerstaan en willen deze dan toch nog even aanzetten om te testen of de iPhone het nog doet. Zodra u uw toestel aanzet kan er intern kortsluiting ontstaan, waardoor je iPhone niet meer te herstellen is. Daarom niet doen, uitzetten en uit laten staan.

Stap 2


Droog je iPhone goed af aan de buitenkant en stop deze in een zak met witte ongekookte rijst. De rijst zal ervoor zorgen dat het vocht wat in je iPhone zit zoveel mogelijk wordt opgenomen. Bij voorkeur de iPhone in de zak met witte rijst op een warme plek neerleggen.
Let op : De iPhone niet in een warme oven of magnetron stoppen om te drogen, ook niet op een lage temperatuur. niet drogen met een fohn. En, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, toestel niet aanzetten.

Stap 3


Deze stap is het gemakkelijkste, stuur je iPhone op naar ons of kom bij ons langs met je iPhone. Wij zullen na ontvangst, je iPhone direct uit elkaar halen en in een speciaal schoonmaak bad stoppen. Eventuele onstane corrossie wordt hiermee tot een minimum beperkt en het vocht wat nog aanwezig is wordt hiermee voor 100% verdreven.

Na de schoonmaak procedure wordt je iPhone weer in elkaar gezet en bekijken we welke onderdelen beschadigd zijn en vervangen dienen te worden. Je ontvangt hier dan een prijsopgave voor, zodra deze akkoord is, zetten we je iPhone volledig in elkaar. Je iPhone krijgt dan een laatste volledige controle en kan dan worden opgehaald of wij sturen je deze toe.

Kies een reparateur bij u in de buurt of bekijk onze tarieven voor de iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5c, 5s, 6 en 6Plus voor hulp bij uw iPhone waterschade