Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

Service en kwaliteit!
Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

Problemen met je iPad? We helpen je graag!

Service en kwaliteit!
Problemen met je iPad? We helpen je graag!

Over iPhone Repair Service


iPhone Repair Service vindt zijn oorsprong in 2010 in Aalburg als reparatieservice voor iPhone en iPad, kernwoorden zijn dan al service en kwaliteit. Vanaf 2012 breidt het concept zich langzaam uit naar meerdere servicepunten in Nederland en ontstaan er zelfs enkele Belgische servicepunten!

Anno 2016 kiezen meerdere servicepunten hun eigen weg waarna iPhone Repair Service in 2017 haar weg vervolgt in Aalten. Momenteel zijn er onder de naam iPhone Repair Service twee locaties actief, te weten Aalten in Gelderland en Capelle aan den IJssel in Zuid Holland. De kernwoorden service en kwaliteit staan nog steeds hoog in het vaandel!

Door onze jarenlange ervaring mogen we ons inmiddels specialist noemen op het gebied van iPhone en iPad reparatie. Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid met het verkopen van iPhones, iPads en MacBooks, hiervoor kun je terecht in onze "shop", deze webshop is gekoppeld aan onze website en daardoor makkelijk vindbaar. Hierin bieden we Refurbished toestellen aan met 24 maanden garantie. Alle iPhones zijn tevens volledig gechecked en goedgekeurd door de testrobot die ook Apple gebruikt, dus kwaliteit gegarandeerd!

Wij zijn u graag van dienst!